En sån där härlig dag.. | Frida Nilsson

Frida Nilsson

Annons

En sån där härlig dag..

Hej finisar!

Hur mår ni??

Jag ligger i soffan med benen i högläge, fick matkoma efter maten så jag skulle lätt kunna somna en liten snutt. Men jag tänkte på Er som faktiskt kommer in hit och läser. Jag tycker det är så roligt! Därför tänkte jag att istället för att blunda så skriver jag ett litet inlägg om helgen 😇

  • Har ni funderingar eller om det är något speciellt ni vill att jag skriver om, HOJTA!
  • Glöm inte att lämna av er ett avtryck dvs en liten like på hjärtat eller varför inte en trevlig kommentar?

*

Igår var vi till Hudiksvall och träffa C farmor, jag blir så känslig när jag träffar någon på sjukhus som är sjuk.

Krya på dig ❤️

 

Sen åkte vi upp till min mor en sväng och hälsade på innan vi åkte och handlade på Ica-maxi, Älskar den Ica:n, de har ju fasiken allt. Man ska inte handla så mycket (tänker man) men ut kommer man med hur mycket som helst känns det som, Deras egna kläder är också SÅ fina 😍 Köpte strumpor och ett nytt nattlinne åt lilla donnan, så fint 🤩

 

*

Idag så gick vi till lekparken, jag frågade Kevin om han inte ville testa att cykla själv dit så kommer vi sen efter vi pumpat i luft i vagnen och det ville han 🙂

När vi var framme så hade det gått jätte bra, det var roligt sa han!

Jag känner även lite att det kan vara ”nyttigt” för honom att testa att cykla själv och träna på eget ansvar och vara försiktigt, eller hur tänker ni?

Sen efter ett tag så gjorde vi samma veva igen då påvägen hem. Han fick börja cykla men vi kom strax därefter. Men det gick också bra! 😃

*

 

Ha en fin eftermiddag 💜

 

/

F

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats